Polarfakta AS
Kontakt oss på telefon
75 68 26 00

Eller fyll ut skjemaet under

Påmelding nyhetsbrev

Tips Skriv ut

Markedskartlegging

- Kan lykke og mening i bygda, 

bidra til glød og begeistring for næringslivet i by´n?
….Kroglia Kulturgård – Polarfakta – Innovasjon Norge
                      Image
 
Foto: News on Request/ Rune Nilsen/ Fylkesmannen i Nordland


Kroglia Kulturgård

Eldbjørg Fagerjord er gründeren bak Kroglia Kulturgård. Sammen med sin familie har hun etablert stedet som tilbyr glede, glød og begeistring. En fjøs, en gård midt i skogen – modernisert med sjarm og tekniske finesser til å ta i mot næringslivet i Rana. Stedet er Grønnfjelldalen, rotfestet i natur og kultur, en halv times kjøretur i fra Mo i Rana sentrum. Det hevdes bekreftet at nye tanker kommer oftere når folk flyttes fra det vante miljøet til andre omgivelser!


Polarfakta

Polarfakta gjennomfører i disse dager en markedskartlegging for Kroglia Kulturgård.


….Hva skal til for å lykkes med en ny bedrift hver dag – hele året i mange, mange år?  Er det god service, framkomst, bålkaffe ute i det fri, overnattingsmulighet, evne til fornying eller kanskje er det tekniske fasiliteter som skal til for at kunden benytter stedet og velger å komme tilbake gang etter gang. Hva må prioriteres? Hva skal det koste? Skal Kroglia bidra med transport?


Noen av de viktige faktorene som Polarfakta avklarer – for at Kroglia skal kunne bli en viktig bidragsyter som arrangement leverandør, vekst i regionen og på egne vegne bli en suksess.

 

Innovasjon Norge

Kroglia Kulturgård har fått fullfinansiert gjennomføring av undersøkelsen av Innovasjon Norge. Her kan alle bedrifter med en forretningsidé som representerer noe vesentlig nytt i markedet, eller har planer om vekst - motta økonomisk hjelp. Noen av kriteriene er å avklare realismen i forretningsideen, du må kunne vise til en anerkjennelse blant dine potensielle kunder. Det gjennom blant annet gjennomføring av markedsundersøkelse, kundeundersøkelse. Ett viktig verktøy i redskapskassen i veien videre mot målet. Polarfakta har bred erfaring med gjennomføring av slike typer undersøkelser.

 

 

Vi kan markedskartlegging! Ta kontakt med:

 

Polarfakta

Pia Olsen

Mob:    951 58 415

E-post: pia.olsen@polarfakta.no

 


«Tilbake

Webdesign og publiseringsløsning: mpDesign