Polarfakta AS
Kontakt oss på telefon
75 68 26 00

Eller fyll ut skjemaet under

Påmelding nyhetsbrev

Tips Skriv ut

Om oss

Kunnskapsbedriften Polarfakta har siden 1994 tilbudt tjenester innen markedsanalyse, skrivetjenester, kundepleie og kundeservice. Selskapet består i dag av 20 medarbeidere, og har hovedkontor i Mo i Rana

 Image

 

 

Våre ansatte, vår viktigste ressurs.

 

 

Vår stab av erfarne og kunnskapsrike medarbeidere er vår viktigste ressurs, og Polarfakta legger vekt på å være en god og utviklende arbeidsplass. Våre medarbeidere gjennomgår en grundig grunnopplæring, og får også kontinuerlig oppfølging og oppdatering for å kunne gjøre en best mulig jobb for våre kunder.

Polarfaktas kompetanse er bygd opp gjennom år med ulike arbeidsgivere i stadig endringer med ulike kvalitetskrav - dette har gjort våre medarbeidere til eksperter på de tjenster vi tilbyr. Vår bransje erfaring strekker seg fra - inkasso/faktura, mobil/bredbånd, kraft/nett til helse og rettsvesen. Resultatet er god effekt for oppdragsgiverne, både faglig og økonomisk.

Polarfaktas kunder er både fra det offentlige og private næringsliv og strekker seg over hele Norge.

Fellesnevneren for alle våre tjenester er at det er dine kunder som står i sentrum, enten det dreier seg om markedsanalyser, skrivetjenester, kundeundersøkeleser, sentralbordtjenester, møtebooking, første-/andrelinje support, kundeoppfølging eller andre tjenester.
Ansatte

 
Image
                                

 

 

Daglig leder

Pia Olsen

Mobil: 95 15 84 15

E-post: pia.olsen@polarfakta.no

 

 

 

 

 

 

Image
                                

 

Operativ driftsleder

Robin Utland

Mobil: 90 76 51 92

E-post: robin@polarfakta.no

 

 

 

 

 

 

 


«Tilbake

Webdesign og publiseringsløsning: mpDesign